MARINOVANÁ ŽEBÍRKAV ČERVENÉM VÍNĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ ŽEBRO / 


Pikantní.

INGREDIENCE: 2kg vepřových žeber, 4-5dcl červeného vína, 1dcl vinného octa, malý svazek čerstvé majoránky, mletý pepř, sůl.
Chilli omáčka: 2 zralá tvrdá rajčata, 1 velká cibule, 1 menší zelená chilli paprička, 1dcl vinného octa, 2 lžíce olivového oleje, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Žebra naložíme do marinády z červeného vína, soli, pepře, vinného octa a nadrobno nasekané majoránky a necháme půl hodiny v chladu odležet. Pak je ogrilujeme a těsně před dokončením každé žebro z obou stran jemně potřeme chilli omáčkou a necháme ještě krátce ogrilovat.
Chilli omáčka: Oloupanou cibuli nakrájíme najemno, rajčata a chilli papričku zbavíme jadérek, nasekáme na drobné kousky a vše dobře promícháme s ostatními ingrediencemi.



MARINOVANÁ ŽEBÍRKAV ČERVENÉM VÍNĚ. MARINOVANÁ ŽEBÍRKAV ČERVENÉM VÍNĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1442 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz